Gistermiddag vond in de Evenementenhal in Gorinchem de kickoff plaats voor de exposanten van de komende editie van InCoDa (15 tot en met 17 september). Van de 121 exposanten waren er volgens organisator Easyfairs maar liefst 85 personen aanwezig om te kijken naar de laatste ontwikkelingen op de beursvloer, om te luisteren naar een inspirerende presentatie over de noodzaak van goed digitaal communiceren met de doelgroep van online communicatie adviseur Rob Bogaers van FindFactory en om zelf op een analoge manier te netwerken met een hapje en een drankje.

Goed nieuws was er ook van Walter Esch en Peter van de Arend, respectievelijk de drijvende krachten achter het NKP en het NKW. Beide kampioenschappen in het leggen van vloeren hebben zeer veel deelnemers dit jaar en het animo voor beide titels is groot. Walter wist zelfs te melden dat er twee buitenlandse deelnemers zijn voor het parketlegkampioenschap. Het wordt dus tijd om de wedstrijd om te dopen tot het Parket Open!

De bezoekers van InCoDa kunnen zich straks, naast het bezoeken van de 121 stands en het volgen van de kampioenschappen, zich laten inspireren in het Luxaflex Inspiratiecafé met vloggers en andere influencers. Daarnaast wordt er nog gewerkt aan het lezingenprogramma en een eventuele tour langs exposanten die demonstraties van het leggen van vloeren tonen op de stand. Iedereen heeft er zin in komend najaar, dat werd gisteren duidelijk