Masterly – The Dutch in Milano’ is tijdens de Salone del Mobile te zien in de stad en wel in het Palazzo Giureconsulti. Deze verzameling van Nederlandse designers, wederom geselcteerd door Nicole Uniquole, omvat 80 deelnemers op 4.000 vierkante meter in het paleis.

Dat zijn bij elkaar de vier verdiepingen van het gebouw, verdeeld over twee vleugels. Er is onder andere een project te zien van ontwerper Carina Riezebos en Blok Plaatmateriaal, in samenwerking met ontwerper Maarten Spruyt. Dit zijn monumentale bogen gemaakt van gelamineerde panelen die aansluiten bij de geschiedenis van het Palazzo.

Bovendien zal Hare Majesteit Koningin Máxima een bezoek brengen aan de Nederlandse ontwerpers in Milaan op 18 april, de eerste dag van het evenement. Reden te meer voor onze vaderlanders om extra scherp voor de dag te komen in het Palazzo. Exciting, erbij zijn, mooie verhalen van 18 tot en met 23 april tijdens ‘Masterly – The Dutch in Milano’! De foto van de vorstin is van de RVD-Koos van Breukel.