In het eerste weekend van maart organiseert Leolux het ‘inspiratieweekend’, in haar Experience Center in Breukelen. Bezoekers maken tijdens dit evenement kennis met de nieuwste collectie en het vakmanschap van Leolux, de Venlose designfabrikant die dit jaar zijn 90-jarige bestaan viert. Deze feestelijke (tweede) editie staat in het teken van de lente en vergast de liefhebbers op een flinke portie interieurinspiratie.

Het weekend in Breukelen staat bol van de nieuwe modellen en inspirerende activiteiten. Als bezoeker van het Experience Center ontdek je, naast het vakmanschap en de mogelijkheden die Leolux te bieden heeft, de complete collecties van Leolux, Pode en Évidence. Ook de nieuwste modellen zijn er te beleven, zoals het Leolux-programma Loya en de jubileumeditie van Leolux-icoon Pallone, de serie ‘Soft Seasons’ waarvan de zitting bekleed werd met een heerlijk zachte boucléstof. Pode presenteerde eerder dit jaar de draaifauteuil Balini, een comfortabel en compact clubfauteuiltje.

Op het gebied van beleving zit het wel goed tijdens het Leolux-inspiratieweekend. Zo is er onder meer een Leolux-stoffeerder aan het werk, die zijn vakmanschap demonstreert en vragen beantwoordt. In een lentefris Experience Center, waar bloemen het voorjaar aankondigen, helpen de adviseurs de bezoekers bij het maken van een passende keuze. En wat te denken van een moodboard op maat, of een artistieke impressie van het meubel dat binnenkort thuis wordt afgeleverd?

Dit jaar is het precies 90 jaar geleden dat Leolux werd opgericht. In die jaren zijn er vele honderden ontwerpen de revue gepasseerd. Het familiebedrijf wijdt er een unieke expositie aan met een aantal mooie Leolux-klassiekers. Een waarschuwing is op zijn plaats: wat bij de liefhebbers kan zorgen voor nostalgische gevoelens.

Leolux Inspiratieweekend
Zaterdag 2 maart 10:00 – 17:00 uur.
Zondag 3 maart 11:00 – 17:00 uur.

Leolux Experience Center
De Corridor 9A, Breukelen
www.leolux.nl