De langverwachte huisshow van Livingfurn, gehouden van 22 tot 26 april 2024, bleek een voltreffer te zijn met de introductie van hun nieuwste pronkstuk, de “Montreaux” tafel. Deze bijeenkomst in het Experience Center te Elst onthulde niet alleen de Montreaux, maar ook een reeks andere vernieuwende producten, waaronder glazen salontafels verfraaid met betonciré.

In een sfeer van opwinding en verwachting vulde de showroom van Livingfurn zich met inkopers uit alle hoeken van het land, inkopers op zoek naar de nieuwste trends en stijlen. Livingfurn, dat zich al jaren met succes profileert als betrouwbare en solide partner voor de retailer, u heeft het uitgebreide verhaal over de mannen kunnen lezen in de laatste editie van Interior Business Magazine, stelde opnieuw niet teleur. Voor Matthijs Bakker, eigenaar/directeur Livingfurn, was het duidelijk dat de inspanningen van het bedrijf om voorop te blijven lopen in de markt hun vruchten afwerpen. “Het is hartverwarmend om te zien hoe onze klanten reageren op onze vernieuwende collecties,” merkte Bakker op. “De populariteit van onze glazen tafels met betonciré poten bewijst dat we nog steeds de juiste snaar weten te raken, en de organische ontwerpen blijven een blijvende favoriet, samen met de rijke tinten van donker eiken en walnoot.”

Een van de hoogtepunten van de show was ongetwijfeld de onthulling van de Montreaux-tafel. Een enthousiaste Raymond Klein, commercieel directeur bij Livingfurn, was erg druk, maar vond toch nog even tijd om zijn inzichten te delen met het vakblad: “Met de Montreaux wilden we een tafel creëren die niet alleen functioneel was, maar ook een statement maakte in termen van design. Het resultaat is de Montreaux, met zijn kenmerkende Ypsilon poot die een perfecte harmonie creëert tussen vorm en functionaliteit.”

Naast de nieuwe collecties van Livingfurn was ook Primavera aanwezig, dat haar eigen collectie, bestaande uit veel nieuwe modellen, presenteerde. Het bedrijf was verheugd over de samenwerking met Livingfurn: “De gezamenlijke huisshow met Livingfurn was een groot succes. En we kijken nu helemaal uit naar onze eigen huisshow, die zal plaatsvinden van 13 tot 17 mei in Temse, België. Want dit smaakt naar meer.”

Raymond Klein was tevreden over het verloop van de huisshow en de reacties van de klanten. “De opkomst was fantastisch en de klanten waren oprecht verrast door de nieuwe collecties,” merkte hij op. “We hebben veel verkocht, maar de absolute toppers waren zonder twijfel de Montreaux-tafel en het Mylon-setje.”

De gezellige show van het gastvrije Livingfurn was niet alleen een showcase van innovatie en stijl, maar ook een bewijs van de voortdurende toewijding van het bedrijf en de ambitie om de verwachtingen van hun klanten overtreffen. Op de foto zitten Matthijs en Raymond achter de nieuwe Montreaux tafel.