De meubelindustrie kijkt uit naar de M.O.W. 2020 in Bad Salzuflen, de eerste internationale meubelbeurs na de lockdown. Een goede 330 exposanten gaan zichzelf vanaf 20 september presenteren aan een internationaal publiek.

Dit gebeurt volgens de beursorganisatie op meer dan 80 procent van het beursoppervlak. De beurs profileert zich graag als verzamelpunt voor het midden van het middensegment en men is wederom geslaagd in deze opzet. Voor de bezoeker is het van belang om zich van tevoren aan te melden via www.mow.de.

De afgelopen dagen heeft nog een aantal bedrijven zich aangemeld als exposant voor de beurs die loopt van 20 tot en met 24 september. Namen zijn bijvoorbeeld Up2date, medalounger, Dom Art, format en Multiline. Zij illustreren het brede aanbod op de beurs: van grote internationale spelers tot lokale specialisten. Het aanbod is direct klaar voor productie, prima geschikt voor acties en dit maakt de M.O.W. enig in zijn soort in Europa, volgens de organisatie.

Exposanten en bezoekers kijken er echt naar uit om elkaar weer te zien, zo stelt de beurs. Zelfs met maskers op en met afstand bewaren is dit soort contactmomenten onmisbaar voor de meubelbranche. Alle exposanten hebben aangegeven goede zaken te verwachten tijdens de beursdagen. Dit komt door de stijging in de vraag naar meubelen, mede dankzij de lockdowns en het verplicht thuiszitten dit voorjaar in Europa. Levertijden zijn een groter thema dan ooit door de grote stijging in de vraag naar meubelen, maar ook duurzaamheid, digitalisering van het kopen en de herkomst van producten zijn grote thema’s volgens M.O.W. Bezoekers verwachten ook oplossingen voor het vele thuiswerken (dat een blijver lijkt te zijn) te zien tijdens de beurs.

Het Messezentrum Bad Salzuflen biedt voordelen wat betreft afstand houden met 17 hallen, vele ingangen en veel ruimte buiten om de kans op besmetting te minimaliseren. Daarnaast is er overal desinfecterende gel aanwezig. Zoals gewoonlijk zijn de toegang, het parkeren en de catering bij de beurs gratis, net als de wifi en de catalogus.

M.O.W. 20 tot en met 24 september, 2020

Zondag tot en met woensdag van 9 a.m. tot 6 p.m.

Donderdag van 9 a.m tot 4 p.m.

Zentralparkplatz Heerserheider Str. 2, D-32107 Bad Salzuflen

www.mow.de

 

 

Further information: www.mow.de