Marcel Wolterinck is altijd op zoek naar vernieuwing. Dat is ook wat je terugziet in de nieuwste collectie die hij voor Grey7 heeft ontworpen. Inspiratie put hij uit zijn vele reizen. Zijn reizen naar Japan is waar zijn Dutch design collectie op is geïnspireerd. Een complete collectie met design banken, fauteuils, eetkamerfauteuils, kasten en prachtige accessoires. Pure en ingetogen ontwerpen. Functioneel en primitief. Ontwerpen waarbij het design en de vorm spreken.

Grey7 lanceerde eerder dit jaar een nieuwe interieur collectie onder de naam Zendo, ontworpen door top designer Marcel Wolterinck. Grey7 wil high end interior design toegankelijk maken voor liefhebbers van designmeubelen en interieurs. Dit doen ze onder meer door samen te werken met bekende Nederlandse interior designers. Grey7 werkte al samen met Bertram Beerbaum en Grand&Johnson.

De aandacht gaat naar het design en dat is precies hoe Marcel Wolterinck de lijn ontworpen heeft. “Door reizen ontwikkel je je smaak. De invloed van Japan is verweven met de gehele collectie, ik zie het in de puurheid en ingetogenheid maar ook als functioneel en primitief, dat fascineert mij. Ik laat het design en de vorm spreken en streef naar schoonheid creëren, vanuit die behoefte is Zendo ontstaan”, aldus Marcel Wolterinck.

Inge van Hout, mede-eigenaar Grey7: “Dankzij de mooie en intensieve samenwerking met Wolterinck Design Studio en onze vakmensen, staat er nu een zeer uitgebreide collectie van designmeubels en accessoires die een mooie aanvulling zijn binnen onze collecties. Een resultaat waar we allemaal trots op zijn met het handschrift van Marcel Wolterinck en de waarden van Grey7.”