Het was nog niet aangekondigd, maar beter laat dan nooit: afgelopen week verscheen er weer een nieuwe editie van Interior Business Magazine. In deze editie brengen we het grote beurzen overzicht.

Wat waren de ontwikkelingen en trends op Orgatec in Keulen, in Parijs bij Maison et Objet of op Houtproplus? En dan was er natuurlijk Brussel. We blikken nog eenmaal uitgebreid terug. Maar ook blikken we vooruit: de prachtige beurs Heimtextil in Frankfurt komt er weer aan.

We portretteerden ook Gina Sanders van Yellowstone en Gaat Brands: ‘Als agent ben je een soort marskramer’. En er is een grote reportage over Familiebedrijf IJtsma. De meubelretailer maakte een spectaculaire groei door van dorpswinkel naar compleet wooncentrum. ‘Het project’ gaat deze keer over de brasserie 1902 van de Betaald Voetbalclub Excelsior Rotterdam, een ‘een-tweetje’ tussen Remco Witberg en inrichter PMP Furniture.

Interior Business Magazine verschijnt dit jaar nog een maal: het eindejaarsnummer.

Verder zijn de verschijningsdata van 2023 bekend. Wilt u meer info of wenst u een abonnement op Interior Business Magazine, hét vakblad voor de meubel- en interieurbranche? Laat het ons weten via linda@businesscontentmedia.nl.