Dit jaar vindt de Masters Expo plaats van 18-22 november in de RAI Amsterdam. Mariska Jagt meldt: “Naast dat we de ambiance voor de tweede keer het prestigieuze Pop-Up Restaurant M hebben mogen ontwerpen, staan we dit jaar ook weer met onze eigen stand op de beursvloer.”

Zij vervolgt: “Restaurant M is een waar culinair festijn waarbij 5 dagen 25 chefs, samen goed voor maar liefst 43 sterren, de meest prachtige smaaksensaties presenteren! Chefs als Nelson Tanate, Soenil Bahadoer en Erik van Loo staan op het programma. Deze chefs verdienen een prachtige omgeving om in te kunnen floreren. Een omgeving die voelt als een gastvrije warme welkome deken. Het is een eer dat Studio Mariska Jagt voor deze entourage mag zorgen. Wil je deze bijzondere beleving zelf meemaken? Klik hier voor meer informatie.”

“Voorgaande editie lieten we op de beurs een woning zien zoals je van ons gewend bent. Zo laten we vaak alleen het resultaat zien van een project omdat we daar ook heel trots op zijn. Echter, hoe komen we nu tot een dergelijk resultaat? Wij als ontwerpers halen veel voldoening juist uit het creĆ«ren. Graag willen we je daarom deze keer een inkijkje geven in onze ontwerpwereld!”

Mariska: “In mijn werk vind ik het belangrijk om fijne en langdurige samenwerkingen aan te gaan, omdat we alleen zo tot het beste resultaat komen. Deze creatieve ontwerpkeuken komt dan ook tot stand door onze vaste partners: Maretti, Nico van Duijn Interiors, Cps Interieurs en BoParket.Een aantal jaren geleden heb ik Micky ontmoet en ons eerste contact was direct een hele bijzondere. Inmiddels kan ik zeggen dat Micky voelt als een dierbare vriendin. Wat we gemeen hebben is onze creatieve geest en daarnaast kunnen we de diepte in qua gesprekken. Sinds onze ontmoeting werken we ook steeds meer samen. Haar kunst past prachtig in onze interieurs. Het was dan ook een logische keuze om Micky te vragen om onze krachten te bundelen.”

We zijn van harte welkom in onze creatieve keuken van 18-22 november RAI Amsterdam