Amsterdam – VELUX, marktleider in dakramen, lanceert deze zomer een geheel nieuwe collectie raamdecoratie in 70 verfrissende kleuren. ”Het regelen van de lichtinval in huis is nog nooit zo eenvoudig geweest.”

De collectie is simpel, modern en trendy. ”Met de nieuwe VELUX raamdecoratiecollectie haal je eenvoudig de Scandinavische stijl in huis, met warme tinten of met levendige kleuren. Met 70 nieuwe raamdecoratie kleurkeuzes, zowel verduisterende als lichtdoorlatende kenmerken die passen bij verschillende soorten kamers én een gloednieuwe kindercollectie, heeft de nieuwe collectie voor ieder wat wils!”

“Onze nieuwe collectie is ontworpen om in te spelen op de diverse smaken en behoeften die we in onze markt zien” zegt Jeroen Proemstra, Market Director VELUX Nederland. “Door de keuze van de kleur van je raamdecoratie, de lichtdoorlatendheid, de afwerking van de zijgeleiders en de bedieningsmethode, kunnen klanten een passende oplossing vinden voor hun dakramen – ongeacht de ruimte.”

De nieuwe collectie heeft uitgebalanceerde, rustgevende kleuren die bij elk interieur passen. Tijdloze VELUX kleuren zoals wit en blauw blijven in de collectie, terwijl nieuwe kleuren en tinten werden ontwikkeld door het toonaangevende trendinstituut Pej Gruppen om in te spelen op moderne trends. Het nieuwe kleurenschema is van toepassing op alle VELUX producten, zodat je met verschillende VELUX producten door je huis heen kleuren hebt die op elkaar aansluiten.

Over VELUX Nederland
Al bijna 80 jaar creëert de VELUX Groep wereldwijd een betere leefomgeving voor mensen door te zorgen voor optimaal daglicht en frisse lucht door het dak. Ons productprogramma biedt daglichtoplossingen voor hellende en platte daken, zoals dakramen, lichtkoepels en modulaire lichtstraten. Daarnaast bestaat ons assortiment uit vele typen raamdecoratie, zonwering, rolluiken, installatieoplossingen en intelligente bedieningssystemen. Al deze producten helpen bij het creëren van een gezond en duurzaam binnenklimaat om in te werken, wonen, leren of recreëren. Hieraan werken we wereldwijd met ongeveer 11.500 medewerkers in verkoop- en productiemaatschappijen in meer dan 40 landen. VELUX Nederland B.V. is een volledig autonome dochteronderneming van de VELUX Groep, die onderdeel is van de VKR Holding A/S, een naamloze vennootschap volledig in handen van non-profit stichtingen (de VELUX FOUNDATIONS) en familie. In 2019 had de VKR Holding een totale omzet van 2,9 miljard euro en de VELUX FOUNDATIONS keerden voor 178 miljoen euro aan liefdadigheidsdonaties uit. Kijk voor meer informatie op: www.velux.nl