Het Belgische Master Meubel en het Nederlandse Excellence France hebben aangekondigd dat ze een structurele samenwerking aangaan. De twee bedrijven zullen gezamenlijk hedendaags design aanbieden aan expats in het zuiden van Frankrijk voor het inrichten van hun interieurs. CEO Goele Vermeeren van de Master Group en Eric van Rooij van Excellence France zijn enthousiast over de samenwerking, die als een win-win wordt beschouwd voor beide bedrijven en hun klanten.

Master Meubel heeft in het verleden al verschillende interieurs in het zuiden van Frankrijk ingericht, voornamelijk voor buitenverblijven van klanten. Met de nieuwe samenwerking willen ze structureler aanwezig zijn in Frankrijk, gebruikmakend van de magazijnen van Excellence France en de begeleiding van hun medewerkers ter plaatse om de kwaliteit van de service te waarborgen.

Excellence France concentreert zich op het renoveren en onderhouden van vastgoed voor expats, met name in het zuiden van Frankrijk. De samenwerking met Master Meubel voegt een moderne inrichtingsoptie toe aan hun dienstenpakket. Eric van Rooij benadrukt dat Excellence France samenwerkt met specialisten uit Nederland, België en Frankrijk voor verschillende aspecten, variërend van schilderwerken tot buitenkeukens.

Beide bedrijven zien de samenwerking als een professionele en structurele stap, waardoor ze vertrouwen hebben in een succesvolle samenwerking en een positieve ervaring voor hun gezamenlijke klanten.