De deelnemende bedrijven aan Hollandsch Slapen hebben besloten om op 12, 13 en 14 september 2021 haar jaarlijkse event te houden. Dit meldde Interior Business Magazine zusteruitgave Bedding Business Magazine afgelopen vrijdag.

”Tegen die tijd is het hopelijk weer mogelijk het evenement te organiseren waarbij de bezoekers zich vrij kunnen bewegen. Hollandsch Slapen 2021 wordt weer georganiseerd in het prachtige Kasteel Groeneveld te Baarn.”

Een must voor elke slaapspecialist
Hollandsch Slapen is gericht op de toonaangevende vakhandel op het gebied van slapen, en dan zowel op de ondernemers als op de verkoopadviseurs en andere medewerkers. Zij zijn van harte uitgenodigd om naar deze bijzondere locatie af te reizen. Op Hollandsch Slapen worden de nieuwste bedden, matrassen, boxsprings, kussens, dekbedden, dekbedovertrekken, hoeslakens en nog veel meer gepresenteerd.

Netwerken
Naast de vele nieuwe producten is Hollandsch Slapen dé gelegenheid om vakcollega’s te ontmoeten. Gezellig samenzijn in een prachtige omgeving onder het genot van een lekker hapje of drankje is een belangrijk kenmerk van het evenement.

”Kortom: Er zijn dus een heleboel redenen om naar de 2021-editie van Hollandsch Slapen te komen. De deelnemers verwelkomen hun gasten graag op 12, 13 en 14 september 2021 in Kasteel Groeneveld, Groeneveld 2 in Baarn waar gratis en makkelijk geparkeerd kan worden.”

Aanmelden kan nu al via de website www.hollandschslapen.nl.

Facebook: www.facebook.nl/hollandschslapen
Twitter: @hollandschslape
Website: www.hollandschslapen.nl

Foto’s: Bedding Business Magazine