De 15e editie van MaterialDistrict Rotterdam vindt plaats van 17 tot en met 19 maart 2020 in Rotterdam Ahoy. Met 7.500 verwachte bezoekers, 175 exposanten en 8.500 m² oppervlakte staat hét materialenevenement voor (interieur)architecten en R&D-professionals weer volledig in het teken van materiaalinnovaties voor het ruimtelijke domein: Architectuur, Interieur, Tuin- & Landschapsarchitectuur, Leisure, Tentoonstellings- & Decorbouw en Meubel- & Interieurbouw.

Traditiegetrouw exposeert een groot aantal bekende fabrikanten hun nieuwste (materiaal)innovaties tijdens MaterialDistrict Rotterdam. Nieuw dit jaar is dat ook meubelfabrikanten, ontwerpers, kennisinstellingen en NGO’sruimschoots vertegenwoordigd zijn onder de exposanten. Ook dit jaar programmeert de organisatie simultaan twee theaterprogramma’s waarin een line-up van maar liefst 50 sprekers hun kennis en ervaring met je delen. Het programma is zo goed als rond.

De jaarlijkse materialen-expositie die te zien is tijdens MaterialDistrict Rotterdam is tijdens komende editie groter dan ooit. Waar andere jaren zo’n 250 materiaalsamples te bewonderen waren, kan de bezoeker dit keer maar liefst 400 samples zien, voelen en ervaren. Alle geselecteerde materialen vallen binnen één of meerdere van de drie duurzame thema’s: Circulariteit, Energietransitie en Well-being.

Meer info: Rotterdam.MaterialDistrict.nl