Voor de Belgische beddenproducent LS Bedding was de definitieve selectie van de Rode Duivels een verrassing, ondanks dat zij voor het voetbalteam en hun vrouwen de bedden hebben verzorgd. De medische staf van het Belgische voetbalteam koos voor bedden van Ergosleep, een merk van LS Bedding. Even leek het erop dat LS Bedding de selectie verklapt had nadat een opname lekte met namen van spelers op de verpakkingen. Dat bleek een misverstand. 

Omdat bij orderingave steeds een naam (referentie) nodig is in het IT-systeem zijn bepaalde namen willekeurig door de operator ingegeven, wat misschien wel een persoonlijke voorkeur van deze grote voetbalfan aangeeft. Niet meer, niet minder. Uiteindelijk bleek de selectie op twee namen af te wijken.

In een persverklaring van LS valt te lezen: “Het bedrijf verstuurde gisteren inderdaad 23 dubbele boxsprings ( = 46 lighelften ), die op het lichaamsprofiel van elk van de definitief geselecteerde spelers ter plaatse kan worden ingesteld. Daartoe werd van alle Rode Duivels  eerder deze week het Slaap-DNA® opgemeten. Vandaar wellicht het misverstand dat de 23 namen al bekend zouden zijn.”

Daarnaast werden ook 46 matrassen ingeladen, maar ook nog eens 6 extra matraskernen. Daarmee zal in Moskou voor elk van de spelers, die uiteindelijk geselecteerd worden, een juiste combinatie van matraskern en -hoes samengesteld worden. Op deze manier is het juiste en persoonlijke slaapcomfort voor elke speler gegarandeerd.