Vakblad Interior Business Magazine ligt weer bij duizenden inkopers en branchegenoten op de mat. Met deze editie vieren we o.a 40 jaar Trendhopper en 115 jaar Morres Wonen aan de hand van exclusieve interviews met Goran van Tol van VME Nederland en Bart Reinders van Trendhopper Den Bosch en Eindhoven en Walter van de Griendt, de Kapitein van Morres Wonen. Walter zegt: ”Andere mensen van mijn leeftijd beginnen een hotelletje in Frankrijk. Dit is mijn hotel!”

Solide partner

Ook komen de mannen van Livingfurn uitgebreid aan bod in deze editie. Livingfurn is al jaren een solide partner voor woondetaillisten. Dit willen zij, zo meldden Raymond Klein en Matthijs Bakker aan de vooravond van hun vernieuwende huisshow, nog meer naar voren brengen. Ook presenteert het bedrijf haar nieuwste collecties. Het duurzame bedrijf ziet de toekomst met veel vertrouwen tegemoet:”We zijn met zijn allen trots op wat hier staat en wat we hebben bereikt.”

Beurzen

In deze editie van Interior Business Magazine blikken we nog een maal terug op de beurzen Material District en Independent Hotel Show en onze columnisten, stuk voor stuk ervaren subject matter experts, berichten over interessante zaken als de economische barometer, de omgekeerde wereld, afvalwerkers en het belang van merkpositionering.

Reportages

Ook brengen we een reportage over Dutch Originals. Het bedrijf benadrukt de twee collecties Gispen Classics en Gispen Today nu nog meer. De fabrikant uit Asperen maakt naast heruitgaven van klassiekers ook meubelen die ontworpen zijn door hedendaagse designers. Denk aan Maarten Baas. ”Architecten gaan echt naar ons op zoek.”

De meubelretail leeft en we berichten over de ene successtory na de andere, maar Prummel Wonen uit Stadskanaal staat model voor woonwinkels zonder opvolging. Het bedrijf zoekt een opvolger. Lees het uitgebreide relaas en nog veel meer in de nieuwste editie van Interior Business Magazine.

Nog geen abonnement? Mail dan snel naar linda@businesscontentmedia.nl

 

 

OOK VERSCHENEN VAN BUSINESS CONTENT MEDIA:

Nieuwste editie Bedding Business Magazine verschenen

 

Nieuwe editie van Vloeren Business Magazine is uit

 

Nieuwste editie van Vakblad Mobilia