“Consumentenbond valt met uitslagen Emma door de mand”  In de nieuwe uitgave van Bedding Business wordt de matrassentest van de Consumentenbond kritisch bekeken. Chris Nederhorst, eigenaar van RHF Matrassen en de website matras.info, strijdt al jaren tegen de matrassentest van de Consumentenbond. Waarom? “Omdat de test niet goed wordt uitgevoerd. De consument wordt hiermee op het verkeerde been gezet en dat raakt elke beddenfabrikant en beddenspecialist.” De slapenbranche heeft vaker met de Consumentenbond om de tafel gezeten, maar zonder succes.

Er wordt niet geluisterd en ze zijn overtuigd van hun eigen gelijk. Er zijn in maart 2017 enkele aanpassingen gedaan aan de test, maar feit blijft dat er nog steeds onjuiste parameters worden gebruikt. De mensen daar hebben geen verstand van matrassen. Het wordt hoog tijd dat hier iets aan gedaan wordt, want de consument kiest voor Emma’s, Lidl’s en Hema’s, terwijl dat gewoon kwalitatief minder goede matrassen zijn.”

Ben je benieuwd naar het complete artikel? Dit is gratis te lezen op de website van Bedding Business Magazinehttps://www.beddingbusiness.nl/consumentenbond-valt-met-uitslagen-emma-door-de-mand/