Maxtras heeft het afgelopen jaar de beschikbare tijd ondernemend en effectief besteed. Zo is van de tijd gebruik gemaakt om een complete bedrijfsverhuizing te realiseren. Dat meldt zusteruitgave Bedding Business Magazine. Ook is er hard gewerkt aan het opleveren van een geheel nieuwe collectie van Softline en is de winkelpresentatie van het merk ClimaComfort opnieuw gestyld. De private label collectie van Maxtras voor ondernemers met een eigen huismerk is eveneens geheel vernieuwd. Zo heeft een onzekere tijd toch geresulteerd in inspiratie en op de toekomst gerichte investeringen.

Maxtras is sinds de oprichting in 2001 toegekomen aan haar vijfde onderkomen. Door de continue groei ontstond reeds in 2019 de behoefte aan meer ruimte voor productie, opslag en kantoor. Sinds medio maart 2021 is Maxtras gevestigd aan de Kamerlingh Onnesstraat in Wijchen, in een pand dat geschikt is om groeiambities te faciliteren.

Hollandse Meesters

De nieuwste collectie van Softline is geïnspireerd op de Hollandse meesters. Zij waren immers in staat om kennis en vaardigheden succesvol te combineren. De Meesters collectie bestaat uit 4 matrassen in 2 verschillende hardheden (medium en stevig). Door de uitgekiende samenstelling en opbouw van deze 8 matrassen kan 80 procent  van de klanten worden bediend. Met een beperkte winkeloppervlakte kan daardoor efficiënt én effectief worden gewerkt, in een prijsrange voor het midden en hoger segment.

Private label: de Hemelse collectie

De Hemelse collectie is bedoeld als private label voor winkeliers. Deze matrassen zijn gepositioneerd in het lager tot middensegment en hebben met een kwalitatieve opbouw en uitstraling een zeer aantrekkelijke prijs. De branding van de collectie wordt op maat geleverd en is gebaseerd op de eisen en wensen van de individuele ondernemer. De collectie bestaat eveneens uit 4 matrassen in 2 hardheden.

ClimaComfort: uitnodigende winkelpresentatie

ClimaComfort is een technisch hoogstaand merk, dat zich met temperatuurregulering onderscheidt op het gebied van slaapcomfort. Om het succes van deze productie verder te stimuleren is er hard gewerkt aan een nieuwe, frisse en aantrekkelijke winkelpresentatie.

Meer info: www.maxtras.nl