Silestone® by Cosentino innoveert met haar allereerste CO2 -neutrale collectie.  Silestone® Sunlit Days wordt vervaardigd met de exclusieve en baanbrekende HybriQ®-technologie van Silestone®. Het productieproces van Silestone® met HybriQ+ maakt gebruik van 99 procent hergebruikt water uit de productieprocessen, Volledig hernieuwbare elektrische energie en minimaal 20 procent gerecyclede grondstoffen in zijn samenstelling.

Sunlit Days is een collectie van vijf kleuren geïnspireerd op de Middellandse Zee, de verbinding met de natuur en vooral kleur. Sunlit Days neemt je mee op een reis door licht en kleur, met een frisse stijl en mediterrane tinten. Faro White, Cincel Grey, Arcilla Red, Cala Blue en Posidonia Green zijn meer dan alleen de namen van de nieuwe kleuren, er schuilen ook verhalen, ervaringen en expressies achter. Elke Sunlit Days-kleur is geïnspireerd op een bijzonder persoon die een unieke connectie met de natuur, kleur of de mediterrane levensstijl deelt.

Het Middellandse Zee gebied ademt vuur en er lijkt bloed te stromen in sommige delen van haar geografie. Dit is precies wat Arcilla Red is, een aardse rode tint waar je verliefd op wordt, naar wijn smaakt en ruikt naar de geur van verse regen op droge aarde. Essentie, uitbarsting van kleur, kracht, passie en veel karakter. Zijn zachte structuur gaat harmonieus samen met zijn schoonheid.

In Fondón, een gemeente tussen Sierra Nevada en Sierra de Gádor, midden in een vredig landschap, ligt de oase van rust van Rober en María del Mar: hun wijngaard, hun verbinding met het land en de natuur. Tien jaar geleden, toen ze allebei naar deze kleine wijngaard kwamen, voelden ze dat het hun plek was, de plek om wortels te leggen. Ze genieten en profiteren van de natuur, waaraan ze goede zorg en aandacht besteden. Hun wijn, uitsluitend gemaakt van druiven, heeft een unieke smaak die afkomstig is van deze magische kleigrond. Zuiverheid, passie en lot bepalen hun manier van leven.