Van 21 tot en met 24 februari 2023 vindt in Poznań de volgende editie van MEBLE POLSKA plaats, de grootste inkoopbeurs voor meubelen in Centraal en Oost Europa. De bezoekersregistratie is inmiddels gestart. Bezoekers uit 60 landen hebben zich al aangemeld.

MEBLE POLSKA Furniture Trade Fair is de grootste vakbeurs voor Pools meubilair in de wereld. De meeste grote Poolse fabrikanten zijn aanwezig, naast de reguliere exposanten zijn er deze keer ook nieuwe merken die voor het eerst deelnemen. Er zijn producten te zien uit alle marktsegmenten: gestoffeerde meubelen, HDF meubelen, massief houten meubelen en matrassen. Er zijn deelnemers aanwezig uit verschillende landen zoals Oekraïne, Turkije, Denemarken, Uzbekistan, Servië en Duitsland. Zoals ieder jaar zal ook deze editie van de beurs tegelijk worden gehouden met de Home Decor Interior Trade Fair in hal 5A.

De interesse voor de beurs is enorm. Al tijdens de eerste dagen van het registreren van bezoekers zijn er al tickets verstuurd naar inkopers uit meer dan 30 landen. Eind november stond de teller al op 60 landen, naast inkopers uit Europa en Noord-Amerika komen er ook bezoekers uit landen als Algerije, Saudi Arabië, China, Ghana, India, Israël, Libanon, Mali, Mauritius, Mongolië, Nigeria, Senegal, Togo en de Verenigde Arabische Emiraten.

Waarom is het goed om nu al te registreren als bezoeker? Geen rijen bij de ingang en het bespaart geld. Registreren voordat de beurs start is gratis, daarna kost een ticket PLN 50 (= 10 euro). Op deze manier kunnen deelnemers en bezoekers hun bezoeken beter plannen, zo zegt de organisatie. Het ticket is geldig voor alle dagen en alle evenementen tijdens de beurs.

Online registration for the MEBLE POLSKA Furniture Trade  Fair 2023 >>>