Poznan is the place to be van 22 tot en met 25 februari aanstaande. Meble Polska vindt dan weer plaats in deze Poolse meubelstad en kaarten worden nu al besteld door bezoekers uit zo’n vijftig landen, aldus de beursorganisatie.

“Dagelijks melden zich meer en meer bezoekers. De gratis toegangskaarten zijn internationaal zeer gewild. Dinsdag 22 tot en met vrijdag 25 februari wordt het hier een fesst”, zo reageert MTP Grupa (de beursorganisator). In 2021 ging de beurs niet door, dit jaar vast en zeker wel. Het ongeduld om elkaar fysiek weer te zien is bijna tastbaar, zo zegt men in Poznan, in navolging van iedere beursorganisator. De beurs is het verzamelpunt van de Poolse meubelindustrie en de vele bezoekers die interesse hebben in Poolse meubelen of in productiefaciliteiten in Polen. Bijna het gehele beursoppervlak is inmiddels volgeboekt.

Uiteraard houdt MTP Grupa zich aan de maatregelen op het gebied van veiligheid en hygiƫne. Afstand houden en een mondkap dragen zijn verplicht. Ventilatie, ruimte tussen de stands en een 3G toegangsbeleid. Dus aantonen dat men is gevaccineerd tegen of genezen is van COVID-19. Een recente negatieve test laten zien kan dus ook, men kan zich ter plekke laten testen. De editie van 2020 trok overigens 22.000 bezoekers van wie 38 procent van buiten Polen afkomstig was.

Voor meer info en een deelnemerslijst: meblepolska.pl