Koningin Máxima bracht op donderdag 16 februari een werkbezoek aan ontwerpers en ondernemers in Eindhoven om meer te weten te komen over de ingrediënten die Eindhoven tot een vruchtbare voedingsbodem voor Nederlands design maakt, en hoe dit bijdraagt aan de internationale positie van Nederlands design. Artifort werd gevraagd om deel te nemen aan het rondetafelgesprek.

Binnen de creatieve omgeving van Home of Design Kazerne Eindhoven sprak zij met tien ontwerpers en ondernemers die hun nieuwe collecties tijdens de Milaan Design Week in april zullen presenteren. Het gesprek werd geleid door Wisse Trooster. Maurits van der Lande, Sales Director Artifort, zat aan tafel namens Artifort.

Maurits: “Het was prachtig om de Koningin meer te kunnen vertellen over onze ervaringen op de belangrijkste internationale meubelbeurs ter wereld waar we al ruim 25 jaar aan deelnemen. Salone del Mobile is een broedplaats voor nieuwe ideeën en creativiteit, een internationale ontmoetingsplek voor diegenen die verbonden zijn aan design furniture wereld.”

Lees hier verder of bekijk at least de outfit van onze Queen.