Je gasten ontvangen met een persoonlijk hologram in de lobby, recycable badslippers van gebruikte PET-flessen, bacteriedodend designbehang of een compleet work-out station in de vorm van een interactieve spiegel voor op de hotelkamer? Tijdens de Independent Hotel Show Amsterdam op  14en 15 maart worden hoteliers, interieurarchitecten en interior designers op de hoogte gebracht van de laatste horecatrends.

Het overkoepelende thema van het event van dit jaar is gerelateerd aan de 5 zintuiglijke ervaringen binnen de hospitality wereld. ”Met behulp van onze partners en unieke merken bieden wij u een zintuiglijke ervaring die ervoor zorgt dat u zich geïnspireerd voelt om uw hotelaanbod opnieuw vorm te geven en te verbeteren. We kunnen niet wachten om u te verwelkomen in Amsterdam voor onze derde en meest uitgebreide show tot nu toe, reserveer uw gratis ticket vandaag nog met kortingscode 1NBUS2 (scroll helemaal naar onder voor verdere info) en begin met het plannen van uw verblijf.”

Hier is een voorproefje van wat er gepland staat voor de Independent Hotel Show in maart.

 

Gratis kaarten voor interieurprofessionals

Bent u werkzaam in het hotelwezen of werkzaam als interior designer, projectarchitect of projectinrichter, dan komt u in aanmerking voor gratis kaarten. Interior Business Magazine, ook zeer goed gelezen door interior designers en projectinrichters, is mediapartner van de show. We mogen net als vorige maand wederom 100 kaarten weggeven! Leveranciers die een kijkje gaan nemen op de show, maar niet exposeren, dienen wel te betalen.

Met de code 1NBUS2 kunt u zich hier gratis registreren. De code geeft u in in stap 5 van het registratie proces.