Je gasten ontvangen met een persoonlijk hologram in de lobby, recycable badslippers van gebruikte PET-flessen, bacteriedodend designbehang of een compleet work-out station in de vorm van een interactieve spiegel voor op de hotelkamer? Tijdens de Independent Hotel Show Amsterdam op 16 & 17 maart 2022 worden hoteliers, interieurarchitecten en interior designers op de hoogte gebracht van de laatste horecatrends.

Independent Hotel Show 2022
Twee dagen lang presenteert een zorgvuldig geselecteerde groep van 200 leveranciers de nieuwste hotelproducten en -diensten. De Independent Hotel Show is erop gericht om de hotelier, interieurarchitect en interior designer te inspireren en te informeren over optimale gastbeleving. De ‘boetiek-beurs’ richt zich voornamelijk op de eigenaren en het management van onafhankelijke en luxehotels, maar ook de ‘independent thinking’ hotelier van grotere hotelbedrijven is van harte welkom. Onder meer in The Concept Lab krijgen zij een voorproefje van de toekomst voor de hotellerie. Ook worden er trendtours gegeven die de belangrijkste ontwikkelingen uitlichten en is er een programma met 25 seminars. Tijdens de lezingen worden de uiteenlopende, actuele thema’s binnen de hotellerie behandeld.

Vooruitkijken
Mieke Berkers van de Independent Hotel Show: ‘Na een moeilijke periode, zien we dat hoteliers, interieurarchitecten en interior designers weer vooruit willen kijken en meer dan ooit de behoefte hebben om geïnspireerd te worden. Zij willen weten hoe ze hun business moeten runnen in snel veranderende wereld. We hebben afgelopen jaar goed geluisterd waar zij precies behoefte aan hebben en proberen hier zo goed mogelijk op in te spelen met een mooie lijst van bedrijven en sprekers. Er is veel aandacht voor thema’s als het werven, behouden en trainen van personeel, de mental health van werknemers en we proberen een beeld te schetsen van hoe de reiswereld er komende jaren uit gaat zien. En specialisten vertellen hoe je je kunt onderscheiden van je concurrentie, wat de gast van de toekomst verwacht en hoe je je merk online kunt beschermen.’

Met de registratiecode van Interior Business Magazine / Horeca Ambiance kunt u zich gratis registreren. De code geeft u in in stap 5 van het registratie proces. Scroll naar bendeden voor de code.

Design
‘Behalve informatie geven en inspireren is er veel ruimte voor netwerken. Na al die maanden vinden hoteliers het ook erg fijn om weer eens vakgenoten te ontmoeten. We hebben hiervoor verschillende plekken gecreëerd, waar hoteliers elkaar in alle rust en veiligheid kunnen ontmoeten.’ Dit kan onder meer bij de Social Business Space tot het door WeWantMore ontworpen Do Not Disturb Café en The Suite & The Lobby die zijn ontworpen door interior-designer Roelfien Vos. Mieke Berkers: ‘We zien dat gasten design steeds belangrijker vinden. Daarom laten we tijdens de Independent Hotel Show ook zien wat er gebeurt op design-gebied.’

Independent Hotel Show
De Independent Hotel Show Amsterdam vindt voor de tweede keer plaats in RAI Amsterdam. Het evenement, dat al sinds 2012 in Londen wordt georganiseerd, richt zich op de onafhankelijke hotelier. Tijdens het evenement worden de op dat moment geldende corona-maatregelen in acht genomen. Kun je niet wachten om de laatste hoteltrends te spotten? Een voorproefje van de belangrijkste hoteltrends die tijdens de Independent Hotel Show Amsterdam worden getoond is hieronder te bekijken.

 

Gratis kaarten voor interieurprofessionals

Bent u werkzaam in het hotelwezen of werkzaam als interior designer, projectarchitect of projectinrichter, dan komt u in aanmerking voor gratis kaarten. Interior Business Magazine, ook zeer goed gelezen door interior designers en projectinrichters, is mediapartner van de show. We mogen 100 kaarten weggeven! Leveranciers die een kijkje gaan nemen op de show, maar niet exposeren, dienen wel te betalen.

Met de code 1BUS1NE33 kunt u zich hier gratis registreren. De code geeft u in in stap 5 van het registratie proces.

 

Eerdere berichtgeving over de vorige editie

Een eerste sfeerimpressie van de Independent Hotel Show