“We staan al te trappelen om je opnieuw te mogen ontvangen op de Meubelbeurs Brussel. Nog eventjes, en we kunnen de deuren openen. Als gastvrije, aangename beurs geven we je in 7 hallen een overzicht van de beste commerciële collecties van Europa. In Brussel vind je een kwalitatief en representatief aanbod, overzichtelijk gepresenteerd en gesegmenteerd. We brengen grote en bekende marktleiders, maar ook erg interessante nicheproducten. Onze exposanten staan eindelijk opnieuw klaar voor jou op hét trefpunt van de meubelsector, tijdens het ideale moment van het jaar.” Zo verwelkomt de organisatie van Meubelbeurs Brussel de bezoekers voor de komende editie.

“Dit jaar zorgen we voor een hemels welkom op de beurs. Laat je gewoon van bij aankomst naar de zevende hemel leiden in hall 6. Van zondag tot en met dinsdag voorzien we elke voormiddag een speciale attentie voor alle bezoekers van Brussels by Night. Je kan je beursbezoek optimaal voorbereiden en je traject probleemloos vooraf uitstippelen via onze website.”

“Exposanten, sectoren, aanbod…je vindt er alles over op onze website. In de exposantenlijst kan je je favorieten markeren en zo je persoonlijke voorkeurlijst aanmaken. Dan heb je meteen alle nodige informatie bij de hand om je beursbezoek vlot te laten verlopen. Je vindt ook een gedetailleerd plan per hall.” Deze website is www.meubelbeurs.be

Trendpassages als inspiratiebron

“In de passages tussen de hallen worden normaal gezien de stijltrends voorgesteld. Door de pandemie zijn we er ons allemaal van bewust geworden dat duurzaamheid belangrijk is. Daarom tonen we dit jaar geen trends die mikken op de korte termijn, maar producten die inspelen op de lange termijn. Laat je dus inspireren door de modellen van onze exposanten tijdens je wandeling van één hall naar een andere.”

Dit is de link voor de introductiefilm van deze editie: www.youtube.com/watch?v=fTyhQqCJQe4

Uitnodiging – Balthazars awards

Dinsdag 9 nov | 19u | bar Square | hall 3

Traditiegetrouw worden op dinsdagavond de Balthazar-awards van het Meubel uitgereikt, gevolgd door een feestelijke drink. We nodigen je nu reeds van harte uit op deze gezellige avond met netwerkmoment.

Borrel Holland à la Carte

Maandag 8 nov | 18u30 | bar patio

Op maandagavond staat de borrel klaar in de bar van Holland à la Carte. Kom samen met de exposanten van onze Nederlandse hall je dag afsluiten met een biertje en een hapje.

Hoe zit het nu met covid-19?

De toegang tot de Meubelbeurs is enkel mogelijk voor bezoekers in het bezit van een toegangskaart en een geldig Covid-Safe-Ticket met QR-code. Elke bezoeker moet zich op voorhand registreren en de toegangskaarten afgedrukt of op de smartphone meenemen naar de beurs.
Om het makkelijk te maken voorzien we ook een testcentrum ter plaatse, dat elke voormiddag open zal zijn (8:30u – 12:00u). Er wordt een tussenkomst in de kosten gevraagd van 30€.
Meer info op onze website