De Meubebeurs Brussel (8 tot en met 11 november meldt: “Nog vier maanden en we hebben opnieuw afspraak op de Meubelbeurs Brussel. In licht andere omstandigheden, dat moeten we je niet meer vertellen. Dat we de nodige voorzorgsmaatregelen zullen nemen om ervoor te zorgen dat je beursbezoek veilig kan verlopen is alleen maar vanzelfsprekend.”

“Nog belangrijker is dat we er opnieuw een feest voor de hele meubelbranche van gaan maken. Als de lockdown één zaak duidelijk heeft gemaakt, is het dat we elkaar gemist hebben. En een beurs bezoek je niet gewoon om zaken te doen, maar om die zaken ook op een persoonlijke manier te doen. Niets kan een gesprek van persoon tot persoon vervangen. Digitale communicatie is geen volwaardig alternatief, wel een mooie aanvulling.” Hieronder het campagnefilmpje:

https://vimeo.com/433906142

“LET’S MEET AGAIN dus! Nog niet onmiddellijk, maar zoals gewoonlijk begin november. Dit jaar van 8 tot en met 11 november. Zoals je van de MEUBELBEURS BRUSSEL gewoon bent mag je rekenen op een gastvrij onthaal en een sterk aanbod van talrijke exposanten uit België en uit het buitenland. We kijken nog meer dan anders heel erg uit naar jouw bezoek. Staan de data al in je agenda?”

“De verkoop herpakt zich goed na de lockdown. Dat is goed nieuws voor de handel en de fabrikanten! Om klanten naar de winkel te blijven lokken is een steeds veranderend aanbod belangrijk. Op de Meubelbeurs Brussel vind je precies dat: een aanbod samengesteld op jouw maat en voor jouw markt. Ook als je misschien niet onmiddellijk aankoopt is het altijd verfrissend om te zien wie wat op de markt brengt. Nieuwe ideeën heb je nooit genoeg!”

“Onze exposanten zijn zich daar heel erg van bewust en zetten in aanloop naar de beurs alle zeilen bij om je ook dit jaar een vernieuwende en commerciële collectie te kunnen voorstellen. Zo krijg jij opnieuw een klare kijk en verfrissende ideeën.”

“Inspiratie, nieuwigheden, ruimte voor ideeën, een plaats waar het fijn zakendoen is: dat zijn voor ons nog altijd de essentiële ingrediënten voor een goede beurs. En ook voor de editie 2020 willen we onze reputatie van meest gastvrije beurs in de meubelsector opnieuw alle eer aandoen. Met een klantvriendelijke bezoekersregistratie, een personaliseerbare exposantenlijst (online vanaf september), een inspirerende aankleding en verschillende gratis bars maken wij van je beursbezoek een aangename uitstap.”

“De beurs is ondertussen al behoorlijk volgeboekt, ondanks corona. Het toont het vertrouwen van de fabrikanten in dit sterke b2b-platform. Met een interessant en commercieel aanbod blijft de Meubelbeurs Brussel een belangrijk trefpunt voor de meubelsector. Nu meer dan ooit.”

De Meubelbeurs besluit: “Veel exposanten keren jaar na jaar terug naar de Meubelbeurs en zijn voor jou een vast afspraakpunt. Daarnaast scouten we ook elk jaar sterke nieuwkomers om het aanbod te verrijken. Ook dit jaar hebben we enkele mooie verrassingen. Wie dat zijn, dat hoor je in één van de volgende newsletters. Als organisatie blijft onze ambitie in elk geval om het aanbod voor jou nóg interessanter te maken.”

meubelbeurs.be