De afgelopen maanden heeft het team van MONDiART niet stil gezeten. Alle nieuwe werken die tot stand zijn gekomen in samenwerking met kunstenaars en fotografen werden zorgvuldig geproduceerd, voorzien van een lijst en digitaal opgenomen in de online catalogus. ”Mede door textiel ontwikkelingen die bij het MONDiLAB plaats vinden, worden er spectaculaire kunstwerken toegevoegd aan de collectie.”

Kunt op Komst deze Zomer

Bestaande collecties worden aangevuld met nieuwe werken. ”Zo krijgen de pittoreske verhalen die op het doek van Jet Ebeltjes tot stand komen een vervolg en is het werk van Martje Waals nu ook verkrijgbaar in een Glass-Art drieluik.” Daarnaast brengt MONDiART nieuwe kunst uit. Zo heeft het bedrijf uit Eindhoven het netwerk van designers uitgebreid. ”Maar daarover later meer,” zegt Cole Brekoo enthousiast.

Margot exposeert in het hart van Delft

Op dinsdag 5 juli wordt Het Arsenaal in Delft officieel geopend door burgemeester Marja van Bijsterveldt. Rondom de opening zijn de geweven portretten van Margot van Huijkelom te zien. ”Dit is een unieke kans om deze prachtige locatie te bezoeken en kennis te maken met onze Haute Couture lijn.”