My Interior Project lanceert vandaag haar innovatieve B2B webapplicatie, speciaal ontwikkeld voor interieurontwerpers, projectmanagers en interieuradviseurs. De applicatie brengt alle interieurspecialisten onder één (digitaal) dak samen. Hierdoor wordt een vlotte samenwerking en een soepel ontwerpproces mogelijk.

De opkomst van steeds meer specialismen in het interieurveld, zoals akoestiek, verlichting en gespecialiseerde techniek in producten, heeft de noodzaak van effectieve samenwerking tussen professionals verhoogd. My Interior Project speelt in op deze behoefte en biedt een oplossing door een platform te creëren waar alle interieurspecialisten kunnen samenwerken binnen één online projectomgeving. Dankzij de applicatie kunnen interieurprofessionals online samenwerken met hun ontwerpteam, zowel intern als extern. Het stelt hen in staat om producten te omschrijven en specificeren zoals zij zelf willen. Gebruikers kunnen er zelf voor kiezen om iemand volledig of gedeeltelijk toegang tot een project te geven. Zo kan iemand bijvoorbeeld alleen toegang krijgen tot los meubilair binnen een project en kan per persoon bepaald worden of diegene actief kan bijdragen of alleen mag meekijken.

Een uniek kenmerk van de applicatie is de dynamische weergave van specificaties. Je kunt de producten ordenen op merk, ruimte of categorie niveau. Daarnaast biedt My Interior Project een helder overzicht van alle projecten, wat bijdraagt aan een betere organisatie en efficiëntie. My Interior Project is de toekomst! Alle omschrijvingen van producten worden verzameld in één online projectomgeving. Onderling mailen en revisies zijn vanaf heden overbodig. De applicatie staat klaar om de manier waarop interieurprofessionals samenwerken en hun projecten beheren te transformeren.

www.myinteriorproject.com