Maze Interiors is een Zweeds merk voor kapstokken, opbergsystemen en accessoires. Voor dit najaar heeft het merk een aantal nieuwe producten die soms opvallend kleurig zijn uitgevoerd in een tijd van neutrale kleuren voor het interieur.

Pythagoras XS (bovenaan dit bericht), de naam zegt het al, is een compact systeem van slimme opbergplanken. In een gelimiteerde oplage zijn deze plankjes nu te krijgen in maïsgeel en varengroen. Het plankje met de twee steunen wordt gemaakt in Småland, Zweden en is ontworpen door Gustav Rosén. Juist heel groot is de kapstok Bill Horizontal XL (hierboven) van 1.73 meter breed en voorzien van 34 houten knoppen om kleding aan op te hangen. Het ontwerp is van Louise Hederström.

De F-Shelf was destijds het eerste product van Maze en wordt nog steeds geproduceerd. Het nachtkastje in de vorm van een staande of een liggende hoofdletter F is er nu in zijdegrijs en groengrijs en dit sluit duidelijk aan op de eerder genoemde trend van neutraal gekleurde interieurs. Er is een versie met de opening aan de linkerkant en eentje met de opening aan de rechterkant zodat ze mooi aan beide zijden van een bed kunnen worden gemonteerd.