De 28e editie van Proposte is donderdag afgesloten.
Meer dan 2.700 bezoekers bezochten de stoffenbeurs, waarvan meer dan 60% uit het buitenland. België, Frankrijk, Duitsland en Spanje waren de meest vertegenwoordigde landen, met een constante deelname van Groot-Brittannië en de Verenigde Staten van Amerika.

“We zijn zeer tevreden met de behaalde resultaten. Op de stands was het enthousiasme en de wil om persoonlijk zaken te doen voelbaar. Iedereen deed wat men de laatste maanden het meest had gemist: stoffen aanraken en elkaar in de ogen kijken”, aldus Piercarlo Viganò, voorzitter van Proposte. “Ik ben het met de exposanten eens dat deze editie in Villa Erba klanten van hoge kwaliteit heeft aangetrokken”.

“Ik wil nogmaals onze exposanten bedanken die in het succes van deze editie van Proposte hebben geloofd”, aldus Massimo Mosiello, de General Manager van de beurs. “Onze dank gaat ook uit naar het ICE Agency dat een grote internationale delegatie samengesteld uit 70 kopers uit Europa en de VS heeft verzameld, maar bovenal wil ik ons personeel bedanken voor het geven van zeer waardevolle organisatorische ondersteuning, als nooit tevoren”.