Lucca Interiors is de nieuwe samenwerking tussen twee ervaren ondernemers in de interieurbranche:  Elvis Josepha en Henry Kippers. Het interieurmerk zal ruimte geven aan verschillende designers, en dus blijven verrassen, binnen de stijl die bij hen past: ‘Design met een twist’. Deze kenmerkt zich door een balans tussen strakke lijnen en ronde vormen, harde en zachte natuurlijke materialen.

Als eerste designer is Gerard van den Berg aangetrokken om fauteuils, eetkamerstoelen en banken te ontwerpen. Gerard van den Berg behoort tot de top van de Nederlandse interieurontwerpers. Zijn liefde voor natuurlijke vormen en hoogwaardige materialen spreekt ook uit de ontwerpen die hij nu voor het kersverse Lucca Interiors heeft ontwikkeld. Tijdloze ontwerpen teruggebracht tot de essentie.

De collectie wordt geheel in Nederland geproduceerd. De fauteuils zijn uitgevoerd in Amerikaans walnotenhout en beschikbaar in stof en leer. Door de korte productielijnen kan Lucca Interiors ook maatwerk leveren. ‘We kiezen bewust voor kleine ateliers waarin producten ambachtelijk en met veel zorg en aandacht worden gemaakt’, aldus Kippers.

Josepha en Kippers kennen elkaar al jaren uit het vak en stellen dezelfde hoge kwaliteitseisen aan hun producten. ‘Ook herkenden we in elkaar de grote liefde voor het ambacht en dat we echt voor de klant gaan. Die verdient gewoon het allerbeste. Wij zijn geslaagd in onze missie als onze meubels de klassiekers van de toekomst worden’, zegt Josepha.

 

www.luccainteriors.nl