BAAN Project, een Nederlands familiebedrijf dat dit jaar haar 90-jarig jubileum viert, heeft aangekondigd aanwezig te zijn op de Horecava Beurs, een vooraanstaand evenement voor de horecabranche.

BAAN Project, dat bekend staat als een expert op het gebied van projectmeubilair en -inrichting, biedt volgens eigen zeggen innovatieve oplossingen en is een van de meubelbedrijven in Nederland met eigen productiefaciliteiten.

Het bedrijf richt zich op het vervaardigen van op maat gemaakt meubilair voor diverse sectoren, waaronder hotels, restaurants, bars, lobbies en bedrijfskantines. Volgens BAAN Project kunnen zij “elk model perfect aanpassen aan de specifieke behoeften van iedere klant.”

Tijdens de Horecava Beurs gaan ze verder dan alleen het verstrekken van deskundig advies. Ervaren ontwerpers zetten de visie van de klant om in een werkelijkheid, waarbij ze rekening houden met alle aspecten van een goed interieur. BAAN Project stelt dat ze samen met de klant “een inrichting creëren die perfect aansluit op de identiteit van de klant.”

BAAN Project nodigt geïnteresseerden uit om hun stand (nummer 01.330) te bezoeken, waar ze hun ‘rijke geschiedenis, indrukwekkende projecten en vakmanschap’ tonen. Het bedrijf streeft naar een onvergetelijke en inspirerende ervaring voor bezoekers.

 

Gerelateerde berichtgeving over BAAN

Nieuwste editie Interior Business Magazine verschenen

 

BAAN presenteert nieuwe collecties in ETC Design Center: NEUTRAL CHIC by BAAN