Een aantal producten van het nieuwe label Joshh & van Helderr was al te zien op de voorjaarsbeurs in De Woonindustrie. Sindsdien is het merk steeds completer aan het worden. Onder leiding van Creative Director Thomas Eurlings is er een collectie samengesteld met ontwerpen van jonge nieuwe, maar ook enkel gevestigde ontwerpers. Net zoals bij Helderr worden alle producten van Joshh & in eigen fabriek in Heesch geproduceerd.

Joshh & draait om glazen meubels, maar vooral om samenwerken. Helderr doet dat met Thomas Eurlings en met ontwerpers als Visser & Meijwaard, Frans van Rens, Mary Hessing en Roderick Vos.

Over de producten

De LYN collectie van Joshh & Visser & Meijwaard bestaat uit producten met zwart of roestbruine frames met het glas er op of er in verwerkt. De tafelsets laten de mooie float kleuren van het glas (brons, blauw, groen of grijs) mooi uitkomen met gematteerde lijnen. Maar ook de showcases zetten een presentatie in een heel ander licht.

De Double OO van Joshh & Frans van Rens, is een serie tafels in Retro stijl. De tafelset bestaat uit twee salontafels, een bijzettafel en een console. Frans gaat met deze collectie deelnemen aan Masterly in Milaan.

De Hexagon tafels van Joshh & Thomas Eurlings zijn mooie zeshoekige tafels die het mooiste in glas naar boven brengen. Samen als set vormen ze een salontafel, maar ook apart staan ze hun mannetje naast de bank of een bed.

De Lucide Cubes van Joshh & Mary Hessing laten zien wat allemaal mogelijk is met prints op glas. Door de combinatie van de kleuren en de aansluiting van de floatkleuren op glas komt de print nog beter tot zijn recht.

The Loop salon-en bijzettafels van Joshh & Roderick Vos verrassen je direct. Deze prachtige tafelset is los te plaatsen, maar ook als bijzettafel om de bank heen. Door te combineren met de verschillende kleuren, komen de meest prachtige combinaties tot hun recht.