Meubitrend, een toonaangevend bedrijf in de meubelindustrie, kondigt met trots de lancering van hun nieuwe logo en identiteit aan. Het bedrijf gaat verder onder de naam “Meubitrend Groep”, wat de groei en de moderne aanpak van het bedrijf uit Oss weerspiegelt.

Het vorige logo van Meubitrend, hoewel geliefd en herkenbaar, vertegenwoordigde niet langer de diversiteit en vooruitstrevendheid van het bedrijf. Als organisatie die altijd streeft naar het vervaardigen van moderne en eigentijdse meubelmerken, was een verandering noodzakelijk om deze visie te weerspiegelen.

De oranje kleur, van het woord “Meubitrend”, blijft behouden in het nieuwe logo. Het symboliseert de rijke geschiedenis van het bedrijf, de jaren van ervaring, ambacht en diepgewortelde kennis waarop klanten kunnen vertrouwen. Het nieuwe logo belichaamt de allesomvattende Meubitrend Groep met elegante lijnen die de diversiteit van de merken en projecten weerspiegelen. Meubitrend Groep biedt aandacht aan de individuele merken en de projecttak, die allemaal onder één dak worden beheerd. De stevige presentatie van de merken in het logo weerspiegelt de solide basis waarop deze zijn gebouwd.

Ondanks de verandering wat betreft het logo blijft de kern van Meubitrend Groep ongewijzigd. Ze behoudt een no-nonsense aanpak en de betrokkenheid bij kwaliteit en ambachtelijk vakmanschap. Het nieuwe logo heeft geen haakjes of schreefjes, juist om deze rechtlijnige aanpak te benadrukken.

Meubitrend Groep is enthousiast over de nieuwe fase en kijkt uit naar een veelbelovende toekomst. Het nieuwe logo staat dan ook voor hun voortdurende toewijding aan innovatie en kwaliteit in de meubelindustrie.

 

www.meubitrend.com