Het Zwitserse designmerk WOGG presenteert een nieuw opbergsysteem en een nieuwe fauteuil in de minimalistische belijning en technisch hoogstaande kwaliteit die het merk kenmerken sinds de oprichting in 1983 (zo stelt WOGG zelf vast).

WOGG 70 is een modulair opbergsysteem ontworpen door Matthieu Girel. De kasten zijn opgebouwd uit buizen en planken uit staal, waarbij de planken zowel horizontaal als verticaal kunnen worden geplaatst. Het systeem is verkrijgbaar in twee verschillende hoogten en breedtes en is geschikt voor zowel thuis als in projecten of openbare gebouwen.

WOGG 72 is een lounger die overal past en toch altijd zichzelf blijft dankzij de eigenzinnige, hoekige vormen. Functioneel, multi inzetbaar en comfortabel plus in alle posities te verstellen zonder stalen veren of gasvering. De stoel werd in 2002 ontworpen door Christophe Marchand en was jarenlang uit productie. Nu zijn de rechten op het ontwerp weer in handen van de fabriek en is de stoel verkrijgbaar in verschillende stofferingen.