Ruim 30 jaar hebben Robin en José Vlug gepassioneerd en succesvol ondernomen, maar per 1 oktober dragen zij de dagelijkse leiding over van Lightmakers B.V.. Al langere tijd is toegewerkt aan deze stap, om zo de continuïteit van het in Noordwijk gevestigde Lightmakers B.V. te waarborgen. Samen met het sterke en ervaren managementteam zal de nieuwe CEO Stephan van Kruisselberge (48) de ingezette strategie
voortzetten.

Dertig jaar geleden namen Robin en José Lightmakers B.V. over dat vooral bekend stond als producent van lampenkappen vanuit een kleine fabriekshal. Dat assortiment werd later uitgebreid met decoratieve verlichting. Vanuit het succes in Cash & Carry groeide Lightmakers B.V. uit tot een speler van formaat. Inmiddels is het assortiment uitgebreid met meubelen, textiel en woonaccessoires. Met de recente acquisitie van Parlane (UK) is een volgende stap gezet in het vergroten van het aanbod als onderneming en tegelijkertijd het verstevigen van de organisatie met een eigen verkoop- en productontwikkelingsteam in Engeland.

“José, Robin en het team hebben het fantastisch gedaan en kunnen met trots terugkijken op het resultaat van hun creativiteit en harde werken”, zegt Stephan van Kruisselberge. “Lightmakers B.V. is een sterk groeiend en gezond bedrijf, en met zowel Robin en José als het Britse BlueGem als aandeelhouders blijven we hard groeien door toegevoegde waarde te creëren voorklanten met onze ‘World of Inspiration’.”