Vanwege de pandemie zijn veel beurzen niet doorgegaan en dit gold ook voor Decosit 2020. De organisatie van deze beurs voor meubel- en decoratieve stoffen heeft nu besloten de beurs te houden op 14 en 15 september 2021 in Brussel.

De ditie van volgend jaar wordt groter dan ooit, zo belooft de organisatie. In een aparte ruimte zullen internationale studios en designers de mogelijkheid krijgen om hun ontwerpen te tonen. Hiermee wordt Decosit 2021 de netwerkplek voor ontwerpers en fabrikanten, aldus de organisatie.

“We geloven in een sterke editie in 2021 omdat we een grote vraag zien naar persoonlijke sales interactie en gerichte regionale evenementen. De brede branche van interieurtextiel, van meubelstoffen tot gordijnen en wandbekleding, komt bij elkaar in het hart van Europa. Dit is interessant voor producenten en inkopers. Als vakbeurs is Decosit de ontmoetingsplek bij uitstek voor de branche”, aldus de organisatie.

De beurs vindt plaats in hal 10 van Brussels Expo, de Art Deco hal, en dit is volgens Decosit een stijlvolle plek die past bij het karakter van deze vakbeurs. Er is een vroegboekkorting voor deelnemers tot het einde van februari 2021. De tarieven van 2020 gelden nog steeds.

www.decosit.brussels