Het merk Dutch Bone, onderdeel van Zuiver, dropt morgen de nieuwe collectie voor dit voorjaar en deze zomer op de markt. Werelds maar zonder poespas, interieurproducten die er doorleefd uitzien zonder het te zijn. Dat is de handtekening van deze collectie.

De producten stralen warmte en sfeer uit met een donker randje, geheel in de geest van deze tijd. Spannend en een tikkeltje dreigend, als in de mid-century interieurs van flink wat films van de afgelopen periode. Gezellig maar niet te. De collectie geeft het interieur direct karakter. de kleuren zijn warm en uitnodigend. De vormen zijn rond en vrouwelijk, de toepassing van hout zorgt dat het nog allemaal warmer oogt.

Organische vormen, een vintage uitstraling, ze maken van het interieur een plek om de ziel op te warmen in deze geestelijk barre tijden. Voorbeelden zijn de Tilbury Lounge Chair, de Rodin Chair, de Barlet tafel, de Ashley spiegel en de Kate Lounge Chair en sofa. Alles is vanaf morgen verkrijgbaar via de webshop van Dutch Bone en in de winkels van het merk. U ziet van boven naar beneden de Kate sofa, de Barlet tafel, de Rodin en stoel en hieronder de Tilbury.