Alles kan in de wereld van kinderen. Daarom zijn zij de grootste inspiratiebron van het nieuwe Nederlandse kindermeubelmerk qboo. Qboo brengt de fantasie tot leven met een collectie vrolijke, originele kindermeubels. Het is Fun Furniture: meubels die tot de verbeelding spreken en tegelijkertijd functioneel en mooi zijn.
De oprichters van qboo, Jan Dirk Porsius en Ruben Wurms, willen kinderen zo veel en zo lang mogelijk hun fantasie laten gebruiken. Daarom ontwerpen zij meubels waarmee kinderen op  avontuur kunnen. In de wereld van qboo is een kast meer dan een ruimte om spullen op te bergen. Een stoel meer dan een voorwerp om op te zitten. En een tafel meer dan een blad om aan te werken.
De kasten van qboo zijn zo ontworpen dat je er niet alleen veel spullen in kwijt kunt, maar ook heel goed mee kunt spelen. Rijden, vliegen, takelen; bijna alles is mogelijk in de kasten. De kasten zijn uitgevoerd in de vorm van verschillende voertuigen, zoals een brandweerwagen, jeep, koets of helikopter. Adviesverkoopprijs vanaf €995,-