Meubelbeurs Brussel is aanstaande. Van 3 t/m 6 november is het weer meubelfeest in de Heizelpaleizen in Brussel. De nieuwste editie van Interior Business Magazine is alweer onderweg naar onze lezers en staat volledig in het teken van de Meubelbeurs. In deze editie o.a interviews met toonaangevende Belgische meubelfabrikanten. Zo bezochten we de spectaculair verbouwde meubelfabrieken van Meubar en ontvingen wij VIPS uit de Belgische meubelbranche op locatie in Antwerpen en Kortrijk. Maar ook is er aandacht voor Nederlandse bedrijven, die exposant zijn in Brussel.

Onze lezers ontvangen tevens de Belgofurn Export Directory 2020. Dit boek is door Interior Business Magazine samengesteld en geproduceerd in nauwe samenwerking met Belgische fabrikanten en de Belgische, export bevorderende, organisatie Belgofurn. De Export Directory is een 132 pagina’s dik boek waarin Belgische leveranciers (op de foto: een van de modellen uit de de outdoor collectie van Roolf Living) zich presenteren aan internationale meubelaankopers.

En onze abonnees worden nog meer verwend: op 1 november ligt er ook nog eens een ‘reguliere’ editie op de mat. Over dit speciale nummer later meer.

Roolf Living uit België

 

Heeft u nog geen abonnement? Join the Interior Business Club! 

Of Better Call Steve! +31 (0)70 2211944