Afgelopen week is de nieuwste editie van Interior Business Magazine verschenen. In deze editie besteden we met een uitgebreide preview aandacht aan het prachtige event Design District.

Ook brengen we een uitgebreid interview met Miranda Baan van de gelijknamige meubelfabrikant uit Waddinxveen. We blikken verder o.a terug op Maison et Objet, Meubelhart Beusichem en Destination: Design en er is een reportage over Schippers Lifestyle. Stephen van Kruisselberge vertelt over zijn shop in shop concept waarmee hij retailers ontzorgt zoals in dit artikel Intratuin en in Het Elftal is deze keer plaats voor een blik op Studio Ruim.

Dit en nog veel meer in de extra dikke editie die afgelopen vrijdag op de diverse bureaus en matten is gedeponeerd ((waarvan de cover is geïnspireerd op het legendarische dubbelalbum van de Stones Exile on Main St.). Heb je nog geen abonnement maar wil je het magazine wel ontvangen? Contact ons!

 

Ook verschenen afgelopen dagen ‘onze zusteruitgaves’ Vloeren Business Magazine, vakblad Mobilia, Home Deco Business Magazine en Bedding Business Magazine. Voor lezers met een GOLD abonnement (alle edities met in diepte info over alle productgroepen voor interior designers en projectarchitecten) moet dat toch smullen zijn! Meer info? Mail de uitgever richard@businesscontentmedia.nl