Afgelopen week verscheen weer een nieuwe, extra dikke editie van Interior Business Magazine. Uiteraard besteden we in deze editie aandacht aan Meubelbeurs Brussel, editie 2022. Nieuwe directeur Glenn De Maeseneer doet zijn verhaal. Ook publiceren we een prachtig interview met de broers Prijt over ‘hun’ Donjon en brengen we een exclusief interview met Michiel Herkemeij, de ceo van Eichholtz. Eichholtz bestaat dit jaar 30 jaar. Ook Elvira van Diemen, bouwbegeleider en ontwerper, doet haar interessante verhaal: ”Ik heb aan alle kanten van de tafel gezeten. Ik ken het spel en heb de kennis in huis.”

Verder o.a:

-een reportage over Hofstede Raanhuis. Interior Business Magazine interviewde de broers Jan en Jaap van der Starre op locatie in Renkum.

-een interview met de derde generatie Willems; De Eiken Zetel is klaar voor Meubelbeurs Brussel.

-Nijwie / Le Chair: ‘Stap voor stap naar het hogere segment’

-Interview Renate van Velthoven: ‘Veelzijdigheid biedt voordelen’

Wenst u deze 100 pagina editie te ontvangen? Neem dan nu een abonnement. Mail linda@businesscontentmedia.nl. Dan maken we het in orde en ontvangt u niet alleen de editie die afgelopen week verscheen, maar ook de editie die onderweg is en op 3 november op de mat ligt, eveneens in aanloop naar Brussel. Hieronder alvast de onthulling van de cover.