Er wordt nog volop opgebouwd maar vanaf maandag starte de huisshow van Hadu Agenturen in Lienden. Er zijn nieuwe modellen te zien van KOINOR en W. Schillig.

“Na een succesvolle beurs in Keulen, waar onze fabrikant KOINOR een prachtige stand met zeer veel nieuwe producten toonde, is het weer tijd voor de voorjaars-huisshow bij ons in Lienden. Onze fabrikanten hebben weer een spannende mix aan nieuwe producten voor u klaar staan. Zo presenteert KOINOR de hoogtepunten van de beurs in Keulen en het nieuwe concept “Elements”, heeft W. Schillig maar liefst 6 nieuwe modellen en hebben we van onze fabrikant IRO 3 nieuwe programma’s voor u klaar staan! Wij hopen u allen te mogen verwelkomen!”

Over W. Schillig, dat onlangs in problemen kan meldt Hadu: “Graag stellen wij u op de hoogte van een mooie ontwikkeling bij onze fabrikant W. Schillig: Vorige week heeft de rechtbank in Coburg de laatste formaliteiten goedgekeurd, en hiermee de weg vrijgemaakt voor de beĆ«indiging van het herstructureringsproces. De getroffen maatregelen blijken effectief en de omzet heeft zich de afgelopen maanden boven verwachting ontwikkeld. Concreet betekent dit dat W. Schillig vanaf mei weer volledig zelfstandig kan functioneren, en dat alle beperkingen die bij deze procedure hoorde vanaf mei vervallen. Wij willen graag al onze relaties bedanken voor het vertrouwen, ondanks de onzekerheid die gepaard ging met deze procedure.”

 

Huisshow HADU:

29&30 Januari

5 t/m7 februari

11&12 februari

(een afspraak maken is niet noodzakelijk, maar wordt wel gewaardeerd).