“Wat een bizar anderhalf jaar hebben we achter de rug. Net als iedereen kijken ook wij reikhalzend uit naar meer bewegingsvrijheid waarin we weer beurzen kunnen bezoeken, inspiratie op kunnen doen en de wereld weer lijkt op hoe-het-vroeger-was. In de tussentijd hebben wij echter niet stil gezeten en daarom willen wij u graag informeren over onze noviteiten!” Zo kondigt LABEL Vandenberg de nieuwe modellen aan. De familie achter LABEL Vandenberg ziet u hieronder:

Met een hippe gewatteerde doorgestikte hoes oogt de nieuwe Cocoon volgens de fabrikant “super cool en hij zit natuurlijk voortreffelijk, zoals u van ons gewend bent.” Afgelopen winter werd Gerard van den Berg geïnspireerd door de vele lange gewatteerde winterjassen en dacht: ‘Hoe zou dat er op een meubel uit zien?’ De Cocoon (foto bovenaan) is verkrijgbaar in 1- zits,2- zits, 2 1/2 zits-, 3-zits, 4-zits, met arm, en zonder arm of slechts 1 arm. Daarnaast zijn ook een hoekelement, een grote of kleine poef en een losse armsteun verkrijgbaar. Er zijn ook Cocoon eetkamerstoelen, die u op de foto hieronder ziet.

Een andere eetkamerstoel is de Easy Junior, ontworpen door Pet van de Water. Net als bij de Easy fauteuil speelt het frame de hoofdrol bij deze eetkamerstoel. Het frame vormt een subtiel lijnenspel wat buitenom de stoel loopt, waar het kuipje als het ware in hangt en waar de armleuningen licht omheen gevouwen zijn. Een bijzonder fraai vormgegeven eetkamerstoel die zowel met vast- als met draaionderstel verkrijgbaar is.

Voor de overige noviteiten (en dat zijn er flink veel): www.label.nl