Rutger Bongers Agenturen heeft voor de najaarseditie van Meubelhart Beusichem een mooie primeur: een nieuw merk. Het Duitse merk Trendteam is in 2011 opgericht en sinds 2014 actief in heel Europa. Het merk richt zich op jonge consumenten en heeft inmiddels 2.000 items in het programma, waaronder woonmeubelen, babykamers, tienerkamers, gangmeubelen en badkamermeubelen.

Trendteam heeft inmiddels 80 medewerkers in dienst en bedient meubelwinkels, bouwmarkten en online winkels met meubelen in een goed prijs/kwaliteit verhouding. Volgens Rutger Bongers is het bedrijf goed in staat om huidige trends te vertalen naar meubelen voor het lagere middensegment. “De documentatie en de backoffice van Trendteam zijn van hoge kwaliteit”, aldus de agent. Het bedrijf is in 2011 gestart door vier vrienden met een gemeenschappelijke visie van stijlvol wonen voor een eerlijke prijs. Vanuit Steinheim in Noord Rijn-Westfalen legt het team grote nadruk op esthetiek, materialen en functionaliteit. Hiervoor zijn trendwatchers constant onderweg in de grote steden van Europa voor inspiratie en creatieve concepten.

Het merk ontwikkelt ook multichannel producten voor eigen collecties van retailers, compleet met verpakkingen in de huisstijl van de retailer. Precieze levertijden en het verzorgen van aantrekkelijk reclamemateriaal horen ook bij de service van Trendteam, dat inmiddels grote ketens en discounters in Duitsland onder haar klanten telt. Rutger Bongers is dan ook blij met deze aanvulling op zijn merkenportfolio. Kom Trendteam zelf bekijken tijdens Meubelhart Beusichem!

 

Interior Business Magazine maakte een Meubelhart Beusichem Special. Deze is hier in zijn geheel digitaal te lezen.