Op 1 april opende Obumex zijn eerste eigen flagship boutique op Franse bodem, in het Parijse Saint-Germain-des-Prés. De vraag naar het hoogstaand vakmanschap van dit Belgische keuken- en interieurmerk op de Franse markt is dan ook groot.

Door unieke samenwerkingen met gerenommeerde designstudios en Franse toparchitecten als Joseph Dirand, Bruno Moinard, Gilles & Boisier en Grégoire de Laforrest zette Obumex zich de voorbije decennia immers wereldwijd op de kaart. Een permanente vestiging in de lichtstad kon dan ook niet langer uitblijven. “De opening van een flagship boutique in Parijs is voor ons een logische stap,” zegt Thomas Ostyn, CEO van Obumex en derde generatie keuken- en interieurontwerpers. “Veel meer dan een showroom, willen we onze bestaande en toekomstige klanten een ontmoetingspunt bieden, waar ze rechtstreeks bij ons designteam terecht kunnen met vragen en verwachtingen.”

Niet toevallig koos Obumex voor Saint-Germain-des-Prés als thuisbasis in Parijs, bij uitstek het kunst- en designdistrict van de stad met tal van inspirerende kunstgalerijen en high-end winkels. Een buurt die zich laat omschrijven als tijdloos elegant – en laat dat nu net stijlkenmerken van Obumex zijn. Hoogwaardige materialen en unieke details worden tot in de perfectie uitgewerkt door vakmannen. Exceptionele designs worden omgezet tot oogstrelende en duurzame interieurs.

De flagship boutique van Obumex in Parijs is open van woensdag tot zaterdag, telkens van 13 tot 18u of op afspraak.

ADRES:
23, Rue de Lille
75007 Paris