“ONSHUS ontwerpt unieke en stijlvolle woonaccessoires. Wij geloven dat creativiteit, kwaliteit en liefde het leven mooier maken. Wij werken graag met pure materialen van de hoogste kwaliteit: hout, keramiek, glas en metaal.” Zo begint de presentatie van het merk ONSHUS van de wintercollectie voor 2022.

De gehele collectie wordt geproduceerd in Nederland en Europa. “Als het kan geven we de producten graag een extra (dubbbele) functie mee:
details maken het product. Het absolute hoogtepunt binnen de nieuwe wintercollectie 2022 is de vazenserie CILINDER. Deze serie bestaat uit 2 verschillende modellen waarbij er keuze is tussen 8 of 12 cilinders in het ontwerp. Ook zonder bloemen zijn de vazen een (sculpturale) eyecatcher op je tafel of in je kast.”

 

“Ons glaswerk is voornamelijk mond geblazen en van hoogwaardige kwaliteit. Hierdoor heeft het een bijzonder heldere glans, iets wat altijd een vleugje stijl toevoegt aan de omgeving. Tot slot willen wij ook nog graag de aandacht richten op onze comfortabele gebreide plaid RICE.
Het breisel is bijzonder decoratief en contrasterend in de hoek. Beschikbaar in mooie basiskleuren. De kleur PEBBLE is onze favoriet door zijn mooie naturel look. Heerlijk om om je heen te slaan deze winter als de kachel wat lager komt te staan.”

Kijk voor de collectie op www.onshus.nl of kom ONSHUS bezoeken in de showroom in De Woonindustrie in Nieuwegein.