De officiële opening van de 36e Profijt Meubel winkel zal van 3 tot en met 6 november feestelijk gevierd worden. In de winkel maken bezoekers kennis met betaalbare meubels die in sfeerrijke opstellingen gepresenteerd worden. Ook op basis van de laatste interieurtrends is er een gevarieerd aanbod te ontdekken.

“We krijgen vaak te horen dat bezoekers het als prettig ervaren dat echte woonkamers nagebootst worden. Hierdoor kunnen ze zich een beter beeld vormen van hoe het er thuis uit komt te zien”, aldus Anneke Keijzers, Franchise coördinator van Profijt Meubel. Veel meubelen zijn rechtstreeks uit voorraad leverbaar. Dat komt doordat Profijt Meubel Amersfoort een eigen magazijn heeft. Als de bestelde producten op voorraad zijn, hebben klanten hun bestelling vaak al binnen een week in huis. Bij gebrek aan geschikte vervoersmiddelen kan er gratis gebruik worden gemaakt van de beschikbare aanhanger. Daarnaast biedt de woonwinkel de mogelijkheid om de bestelling te bezorgen.

De winkelformule garandeert de laagste prijs, zodat klanten nooit te veel betalen voor hun nieuwe meubels. Mocht de bank, stoel of fauteuil na levering niet naar wens zijn, dan is er de keuze om een beroep te doen op de zitgarantie van 14 dagen. De winkel zal in dat geval samen naar een passende oplossing zoeken.

De winkel is onderdeel van Weber Woonwereld. Deze naam is sinds 1986 al een breed begrip in Elburg. Door de jaren heen zijn er diverse vestigingen en winkelformules aan toegevoegd als Pronto Wonen, In.House en Superkeukens. Dankzij de toevoeging van Profijt Meubel kan de winkelgigant een nog breder publiek in hun woonwensen voorzien.

“We zijn trots op het openen van het 36e filiaal van Profijt Meubel op een mooie plek in Amersfoort. Onze producten zijn van hoge kwaliteit en grotendeels uit voorraad leverbaar, maar kunnen ook volledig op maat worden gemaakt. Je vindt ons aan de Industrieweg 3 in Amersfoort. Tot snel”, zo zegt Weber Woonwereld. De nieuwe winkel is gelegen aan de Industrieweg op de woonboulevard te Amersfoort. Hierdoor is de bereikbaarheid uitstekend en is het mogelijk om rechtstreeks voor de deur te parkeren dankzij de vele gratis parkeerplaatsen. Voor een vrijblijvende kennismaking met het assortiment staan de deuren 7 dagen per week wagenwijd open.