Begin september vindt naar jaarlijkse traditie opnieuw de huisshow van De Eiken Zetel plaats. Zoals gewoonlijk een van de meest gezellige huisshows in België. De gehele showroom werd verbouwd en opnieuw vormgegeven. De Eiken Zetel maakt zich klaar voor hun event van het jaar.

De Eiken Zetel is voor niemand in de meubelindustrie een onbekende. Het bedrijf vond zijn oorsprong in 1960 en wordt vandaag de dag geleid door tweede en derde gratie, Philippe Willems samen met zijn vrouw Kathy en hun twee zonen Cedric en Nicolas. De Eiken Zetel presenteert met hun verschillende labels – De Eiken Zetel, De Eiken Zetel relax en &dez., –  op 5, 6, 12 en 13 september, nieuwe collecties. Vooreerst presenteert De Eiken Zetel verschillende nieuwe tafel concepten, salons in populaire prijsklasse en het groeiend aanbod aan sleep lifestyle met bedbanken en bedden. De Eiken Zetel wil met hun collectie comfort en prijs laten centraal staan.

 

De altijd gastvrije Cedric Willems in actie

De Eiken Zetel relax brengt een verrassend nieuw B2B concept dat winkeliers en consumenten wil inspireren en de verkopers wil ontlasten met verschillende tools. Cedric Willems: ”Dankzij de jarenlange vakkennis heeft De Eiken Zetel een sterke Belgische knowhow ontwikkeld die men dagdagelijks inzet in de ontwikkeling van nieuwe relaxen. De Eiken Zetel relax is Belgische marktleider in relaxen in de populaire prijsklasse.” Op de huisshow lanceert men meer dan negen nieuwe modellen in verschillende prijsopbouw.

Voor liefhebbers van betaalbaar design presenteert &dez. een volledig nieuwe collectie die luistert naar de naam “somewhere in the clouds”. ”Ergens tussenin alle wolken, zou zich een wereld van comfort kunnen verschuilen. Zo zacht, vederlicht, ergonomisch, organisch open blauw …”

Cedric Willems: ”Hoogstwaarschijnlijk bestaat deze surrealistische wereld niet, maar toch doen de designers van &dez. een suggestie naar wat het zou kunnen zijn. Het is een wereld van comfort waarin naast zitmeubilair ook de focus wordt gelegd op woonconcepten. Door succes van hun woonprogramma ‘Dunes’ zal er een 3.0 versie komen waarbij de collectie verder wordt uitgebreid met verschillende nieuwe elementen. Daarnaast presenteert &dez. ook het nieuwe woonprogramma square, en een reeks van Europese salons met en zonder relax functie.”

”U bent welkom op 5, 6, 12 en 13 september. Het team zal u als gewoonlijk in de watten leggen en laten proeven van al onze nieuwe ontwerpen, ideeën en concepten …”