De voorjaarsshow in het Meubelhart Beusichem is verschoven. De show stond eerst geagendeerd op 15 en 16 maart en 22 en 23 maart. Op deze data zal er geen show zijn, maar kunnen de nieuwe collecties worden bewonderd op afspraak. ”In de huidige situatie is het nog niet verantwoord om de beurs te organiseren als regulier evenement, zoals we dat kennen van Beusichem. Wel zijn alle showrooms helemaal klaar. De nieuwe collecties staan gepresenteerd. Daarom kan op genoemde data op afspraak worden ingekocht. iedereen is dus welkom.” Ook zijn er nieuwe showdata vastgesteld in april. 

April show data (tussen Pasen en Koningsdag)

12 en 13 april
en 19 april inkoopdagen

Op beide beursmaandagen zal de beursvloer geopend zijn tot 20.00 uur.

Toonaangevende leveranciers als Sit Design, Hjort Knudsen, Koopmans, DFM en Lenselink Furniture, RV Design, W&W, Mecam Groep, Wiemann en Meubitrend presenteren dan weer hun nieuwste collecties, of ook wel de handel, in Beusichem.

 

 

Lenselink Furniture

 

Om een indruk te krijgen van het veelzijdige aanbod dat in Beusichem wordt gepresenteerd in het middensegment: Lees hier de meest recente editie van de Meubelhart Beusichem beursspecial (uiteraard gemaakt door Interior Business Magazine)

Meubitrend

Lees hier ons verslag nav de november opening, begin deze maand.

Sit Design