Foto: Meubelfabriek Theuns. Ook dit prachtige bedrijf vindt u in Beusichem, vertegenwoordigd door Hans Allersma van Continue Meubelagenturen.

 

Er zijn, zoals eerder vermeld, nieuwe data vastgesteld door de Klankbordgroep van het Meubelhart Beusichem. De inkoopdagen in Beusichem worden gehouden op 12 en 13 april en op 19 april.

De voorjaarsshow stond initieel als evenement geagendeerd op 15 en 16 maart en 22 en 23 maart. Op deze data zal er echter geen show zijn. De nieuwe voorjaarscollecties kunnen in maart uiteraard wel worden bewonderd, maar alleen op afspraak met de individuele exposanten. Samien Blaauwendraad: ‘In de huidige situatie is het nog niet verantwoord om de beurs te organiseren als regulier evenement, zoals we dat kennen van Beusichem. We vinden het nu nog niet veilig genoeg om in maart al een evenement te organiseren. Wel zijn alle showrooms al helemaal klaar. De nieuwe voorjaarscollecties staan gepresenteerd. We hebben nu nieuwe data vastgesteld in april en zijn er dus helemaal klaar voor.”

April Inkoopdagen Data (tussen Pasen en Koningsdag)
12 en 13 april
en 19 april
Op beide beursmaandagen zal de beursvloer geopend zijn tot 20.00 uur. Op dinsdag is het Meubelhart open tot 18.00 uur.

U kunt zich alvast voorregistreren (dit is overigens niet verplicht) als u een bezoek wilt brengen aan het Meubelhart of meer informatie wenst over de exposanten in het Meubelhart. Klik hier.

 

Lenselink Furniture