Er staat heel wat op stapel voor De Woonindustrie in 2018. Om te beginnen opende op 8 januari de afdeling Home & Living op de tweede etage. Bedrijven als Madam Stoltz, Nordal en It’s About Romi (foto) hebben hun intrek genomen in Nieuwegein. Volgende maand is de voorjaarsbeurs, van 4 tot en met 7 februari, waar naast de noviteiten van alle exposanten ook INretail en BNS Crisp samen een gedragscode lanceren.

Voor het najaar staat de vakbeurs ingeboekt van 16 tot en met 19 september. Dutch Design Dock, de high-end beurs die vorig jaar voor het eerst in de naastgelegen Beursfabriek werd gehouden, vindt opnieuw parallel plaats van 16 tot en met 18 september.

Het volledige lijstje home deco exposanten wat verhuisde naar Nieuwegein ziet er als volgt uit: It’s About Romi, Silkeborg, Weldaad, CheRubijn, Nordal, Mini Art, Hadaya, Kitchen Trend, Deens, Designlicious, Magisso, Madam Stoltz, De Bruyn Agenturen, Baskets, Beans & Basics, en Sunday International. Het gros van deze leveranciers komt vanuit de Trade Mart, waar de Home & Living verdieping op de vierde etage niet meer als zodanig verder gaat. Omdat de groep gewend is iedere eerste maandag van de maand klaar te staan voor hun klanten en het jaar 2018 goed wil beginnen, wordt met de opening van de afdeling niet gewacht tot de voorjaarsbeurs in februari. Op 8 januari moet iedereen hun intrek hebben genomen. Wel wordt op de voorjaarsbeurs de opening nog eens feestelijk overgedaan.