Van 1 tot en met 3 februari vindt in het beurscomplex van Bad Salzuflen de Partnertage Ostwestfalen plaats, het kleinere broertje (of zusje) van de MOW. De organisatie laat weten dat de hallen nu al goed bezet zijn met deelnemers.

Meer dan 80 deelnemers hebben zich al aangemeld in Bad Salzuflen. Zowel bekende namen als nieuwkomers maken hun opwachting in februari. De organisatie verwacht ongeveer 120 deelnemers te kunnen begroeten. Meedoen kan dus nog steeds.

We willen namen zien, we krijgen namen: Benformato, Cilek, Domo, Duo Collection, Elfo, Euro Diffusion, Finori, Forte, Gradel, Hela, IMV, Mäusbacher, MCA, Quadrato, Reality, Sun Garden, Trendteam, Unico en Vierhaus. Maar ook nieuwkomers als Brix, Livingfurn, Modam’s Mobilya, Tradepoint, Xonox, Yatas en Zoe Furnconsult zijn van de partij.

Stoelen, hoekbanken, boxspring bedden en wandmeubelen voor het middensegment, het is allemaal te zien tijdens de Partnertage. In deze tijden van lange levertijden is samenwerken belangrijk, de beurs doelt hiermee op de vele huisshows die in de omgeving van de beurs worden gehouden en die goed gecombineerd kunnen worden met een bezoek aan de beurs. De deelnemers aan de Partnertage zijn overigens vooral bedrijven met een grote voorraad die dus snel kunnen leveren, aldus de organisatie.

De beurs is op 1 en 2 februari geopend van 9 tot 18 uur en op donderdag de 3e van 9 tot 16 uur. Toegang en parkeren is gratis.

www.partnertage-ostwestfalen.de